15335
16:44 28.122016

На Закарпатті за добу знайшли семеро осіб, які перебували в розшуку

Події 1653

470Співробітники закарпатської поліції знайшли семеро осіб, які перебували в розшуку в Ужгороді, Мукачівському, Перечинському, Берегівському та Рахівському районах

Ужгородський відділ поліції розшукав аж трьох осіб. Про зникнення одного заявила колишня дружина ужгородця, 41 чоловіка правоохоронці знайшли в обласному центрі Закарпаття.

Про зникнення неповнолітнього заявила працівник Ужгородського центру професійно-технічної освіти. Учень не прийшов ночувати в гуртожиток, а потім не з’явився на навчання. Поліція розшукала 17-річного юнака, він наразі знаходиться в реабілітаційному центрі «Пілігрим» в місті Маріуполь.

Крім цього співробітники Ужгородського відділу поліції знайшли чоловіка, який підозрюється в крадіжці мобільного телефону.

Мукачівський відділ поліції розшукав жінку, яка покинула Інтернат, не повідомивши про своє місце перебування.

Про зникнення дружини заявив мешканець Перечина. Співробітники Перечинського відділення поліції знайшли жінку в райцентрі.

Берегівський відділ поліції встановив місце знаходження 52-річного чоловіка, який перебував в розшуку за незаконне поводження зі зброєю. Він поміщений в ізолятор тимчасового тримання.

На Рахівщині поліція розшукувала мешканця Чернівців, який самовільно розпочав сходження на Говерлу. Чоловіка знайдено та доставлено на туристичну базу «Заросляк» в смт. Ворохта Івано-Франківської області, інформує відділ комунікації поліції в закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах