15315
11:01 28.122016

На Ужгородщині автомобіль збив жінку на «зебрі»

Події 1709

Співробітники Ужгородського відділення поліції встановлюють обставини ДТП в селі Нижнє Солотвино, внаслідок якого постраждала жінка

pm924image002

Вчора, 27 грудня, на службу «102» поступило повідомлення про наїзд на людину на пішохідному переході біля автобусної зупинк в селі Нижнє Солотвино. Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що на автодорозі «Київ-Чоп» «Fiat Doblo» наїхав на 46-річну місцеву мешканку.

Водій, мешканець села Зняцево Мукачівського району, пояснив поліції, що не впорався з керуванням: не зміг загальмувати вчасно, і, щоб не в’їхати в автомобіль, який пропускав пішохода на переході, здійснив маневр, внаслідок якого постраждала жінка.

Потерпілу доставлено до нейротравмпункту лікарні в Ужгороді з численними травмами. Автомобіль поміщено на спецмайданчик відділення поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху. Слідство триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах