14401
19:38 9.122016

Рятувальники Закарпаття виграли у обласному етапі турніру з футзалу “Кубок Міністра внутрішніх справ України - 2016”

Події 3262

9 грудня футбольна команда оперативно-рятувальної служби Закарпатської області «Рятівник» взяла участь у обласному етапі турніра з футзалу “Кубок Міністра внутрішніх справ України — 2016”. Змагання проходили у спорткомплексі “Юність” в Ужгороді.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В футбольних матчах змагалися 4 команди: Управління ДСНС, Головного управління національної поліції, Мукачівського прикордонного загону та Ужгородського батальйону Національної гвардії України.

 У першому матчі між надзвичайниками та поліцейськими перемогу виборола команда «Рятівник» із рахунком 2:0. Дубль у ворота футболістів-поліцейських забив захисник-рятувальник Гатяш Олександр. Другий матч рятувальники провели з прикордонниками Мукачівського загону. Почався він дуже жваво. Однак, не дивлячись на запеклу боротьбу футбольне протистояння між командами закінчилося з рахунком 4:0.

Третій матч був не менш цікавий. У напруженій  грі  футболісти Управління ДСНС вибороли перемогу в команди нацгвардійців із рахунком 5:2. Вирішальний гол у вотора супротивників знов ж таки забив захисник команди «Рятівник» Олександр Гатяш.

Після такого грандіозного початку бажаємо команді не менш сильних перемог у другому  відбірковому турнірі, що відбудеться незабаром у Львові.

 Заключний фінальний етап турніра з футзала  Кубку Міністра внутрішніх справ України – 2016” пройде 23-25 грудня у м. Київ.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах