13815
11:37 29.112016

Ужгородець залишився без грошей і без закордонного автомобіля

Події 1412

1795179Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу поліції встановили особу та розшукали чоловіка, який підозрюється в шахрайстві

До правоохоронців звернувся 37-річний ужгородець, який повідомив, що у нього взяли гроші за послугу, яку так і не надали. Працівники кримінальної поліції встановили, що 32-річний ужгородець пообіцяв знайомому привезти з-за кордону автомобіль. Після отримання грошей, чоловік просто зник і не виходив на зв’язок з потерпілим.

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу поліції встановили особу та розшукали шахрая, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо нього.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України, тобто заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою. Таке правопорушення карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах