12945
09:14 14.112016

На одній із вулиць Мукачева грабіжники «підчистили» за ніч одразу два гаражі

Події 2865

«Злодії ні сіють, ні жнуть, а нічного часу ждуть».

img_7976

У спробі легкої наживи та швидких грошей в ніч з 12 на 13 листопада невідомі спустошили один гараж, інший, який стояв поруч теж понівечили. Зробили позаду нього невеличкий отвір, через який проникнули туди та оглянули те, що знаходилося всередині.

Цьогоріч  злочинці вже вдруге незаконно проникають та крадуть знайдені там речі.

Саме цей гараж обікрали у квітні цього року. Тоді з нього винесли багато речей, вартісна сума яких складала майже 3 тисячі гривень, а саме викрали електричні пристрої: ваги, Karcher K 2, електрорубанок та електроплиту. Відтак, цього разу шукали подібні речі, але не знайшли.

«Ці два гаражі знаходяться поряд. Можливо, відкривши один, вони побачили що там немає чого красти, вирішили проникнути у сусідній. З нього винесли дорогий велосипед, а також стартер, зробили великий розгардіяш. Очевидно, що вони шукали щось, що можна легко продати, як і минулого разу. Якщо це, звісно, одні і ті самі злодії. Насправді, мені це дуже цікаво. Сподіваюся, що вони все ж залиши свої відбитки», – розповів для «Карпатського об’єктиву» постраждалий.

Власники гаражів сподіваються, що слідчо-оперативна група все ж знайде злочинців. Тому одразу викликали їх разом із патрульними поліцейськими.

Проте шансів не так багато як хотілося. Самі ж поліцейські радять шукати крадені речі в Інтернеті, або магазинах, куди злодії можуть їх здати. Перевіряти оголошення про продаж не лише у Мукачеві, але й інших містах, які знаходяться поряд.

Іванна Бондарук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах