23940
16:39 30.032023

На Закарпатті колишнього лісничого ДП «Ясінянське ЛМГ» підозрюють у допущенні порубки, збитки від якої склали майже 800 тис. грн

Події 4494

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури Закарпатської обласної прокуратури колишньому лісничому ДП «Ясінянське ЛМГ» повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, працівник лісоохорони не забезпечив належну перевірку стану охорони лісу та допустив проведення незаконної порубки на ввіреній йому ділянці лісництва. Як наслідок – зрубано майже сотню дерев, що спричинило державі шкоду у розмірі близько 800 тис. грн.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, його здійснюють слідчі Шостого слідчого відділу (з дислокацією в м. Ужгороді) ТУ ДБР.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах