117844
11:22 1.022023

На Закарпатті організаторам незаконного переправлення осіб обрали запобіжний захід

Події 1886

60 діб тримання під вартою, з можливістю внесення застави у розмірі 214 тисяч гривень – такий запобіжний захід обрав Виноградівський районний суд двом закарпатцям, які підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332.

Днями військовослужбовці відділення прикордонної служби «Хижа» Мукачівського загону затримали під час спроби незаконного перетину українсько-румунського кордону трьох чоловіків.

У результаті проведення подальших заходів, оперативники загону з’ясували, що один із затриманих виконував роль провідника для двох інших чоловіків, які зовсім не орієнтувалися у прикордонні. Пізніше офіцери оперативно-розшукового відділу встановили й особу організатора незаконного переправлення чоловіків за кордон. За свої послуги ділки планували отримати від «підопічних» 9 тисячі доларів.

За фактом виявлення ознак злочину передбаченого ч.3 ст.332 прикордонники направили повідомлення до Нацполіції, згодом організатора та його посібника у порядку ст.208 КПК України затримали та вручили повідомлення про підозру у вчиненні злочину.

Якщо вину закарпатців доведуть у суді, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.

Про це повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах