117561
16:29 23.012023

Ужгород сьогодні провів в останню дорогу ще одного захисника України – Капальчика Дениса Анатолійовича

Події 2599

Ужгород сьогодні провів в останню дорогу ще одного захисника України – Капальчика Дениса Анатолійовича.

Солдат, водій першого гранатометного відділення взводу вогневої підтримки роти вогневої підтримки військової частини А7080 101-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Денис Капальчик з першого дня повномасштабного вторгнення російських окупантів добровольцем став на захист рідної країни.

Народився в с. Руські Комарівці Ужгородського району 12 січня 1988 року. Із 15-річного віку навчався та жив в Ужгороді. У 2006 році одружився, дружина Олександра, двоє дітей – син Артем та донечка Елізабет, яка народилася за шість днів до початку широкомасштабного вторгнення окупантів.

Стримував збройну агресію російської федерації в Донецькій, Луганській та Харківській областях. Із 28 грудня 2022 року вважався безвісти зниклим, а 12 січня – саме в день його народження – надійшла сумна звістка про загибель захисника.

Загинув на полі бою від отриманих травм і поранень, несумісних із життям, поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.

Родина, друзі та знайомі згадують Дениса добрим, щирим, відважним, веселим, співчутливим і надійним.

Сьогодні із Героєм прощалися і в селі, де він народився, і в Ужгороді, де проживав.

Чин похорону відбувся на площі Народній. Віддати шану Денису Капальчику прийшли рідні, друзі та знайомі, військовослужбовці, представники міської та обласної влади. Священники відслужили заупокійну Літургію, після чого траурний кортеж вирушив центром міста до Пагорба Слави, де Героя поховали з усіма військовими почестями.

Вічна пам’ять і Царство Небесне!

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах