115825
12:51 1.122022

На Тячівщині розшукала чотирирічну дівчинку, яка посварилася з братом і втекла у ліс

Події 3040

Співробітники Тячівського районного відділу поліції швидко розшукали 4-річну дівчинку з села Підплеша, яка ввечері зникла з двору свого будинку. Правоохоронці переконалися, що дівчинка не постраждала, пояснили її рідним, що за дітьми такого віку потрібен постійний нагляд поліція тячівщини розшукала чотирирічну дівчинку, яка посварилася з братом і втекла у ліс.

Вчора, 30 листопада, о 18.20 год на лінію «102» зателефонував чоловік з села Підплеша Тячівського району та повідомив, що буквально на кілька хвилин лишив 4-річну доньку в дворі свого будинку і дитина зникла. Він повідомив, що родичі спочатку пробували самостійно проводити пошуки, але через півгодини стало темно, температура повітря стала різко знижуватися і вони зрозуміли, що без допомоги правоохоронців не справляться.

На місце події одразу ж прибули співробітники Тячівського районного відділу поліції, вони обстежили усе село, дівчинку знайшли на окраїні поблизу лісосмуги. Дитина не постраждала, вона пояснила працівникам поліції, що до них в гості прийшов її 9-річний двоюрідний братик, під час гри вони посварилися, дівчинка образилася та втекла. Ювенальні поліцейські їй пояснили, що у подібних випадках слід звертатися за допомогою до рідних, бо тікати з дому – це дуже небезпечно та неправильно. Дівчинка пообіцяла, що більше так робити не буде.

З родичами дитини провели роз’яснювальну бесіду і пояснили, що малолітніх діток не можна лишати самих навіть на короткий час.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах