115793
09:31 1.122022

На Мукачівщині розшукали трьох дітей, які зникли з школи-інтернату

Події 3926

Співробітники відділу поліції Мукачівського району розшукали трьох малолітніх хлопців, які зникли зі школи-інтернату в смт. Чинадієво. Ніхто із дітей не постраждав, правоохоронці поспілкувалися з ними, поговорили про причини такої поведінки, щоб у майбутньому не допускати подібних випадків

29 листопада близько 18-ої години на лінію «102» надійшло повідомлення від виховательки школи-інтернату, що знаходиться в смт. Чинадієво на Мукачівщині. Жінка повідомила поліції, що троє їх вихованців зникли з території закладу. Поліцейські прибули на місце події, опитали працівників інтернату та одразу ж приступили до пошуків 12, 13 та 14-річних хлопців.

До пошуків долучилися оперативники відділу поліції Мукачівського району, ювенальні поліцейські, а також орієнтування розіслали всім групам реагування патрульної поліції.

Знайшли дітей у місті Свалява на вокзалі, вони пояснили поліції, що хотіли змінити обстановку. З ними поспілкувалися ювенальні поліцейські, пояснили, що дітям без дорослих подорожувати навіть територією області дуже небезпечно.

Окрім цього поліцейські спілкуються і з працівниками закладу, на яких покладено обов‘язки, щодо нагляду за дітьми.

Усіх трьох хлопців повернули до школи-інтернату, діти під час своєї нічної подорожі не постраждали.

Інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах