115779
16:05 30.112022

На Тячівщині у ДТП травми отримали жінка з дітьми

Події 4168

“ДТП в смт Тересва – легковик «Шкода-октавія» зіткнувся з мікроавтобусом «Газель». Постраждали – молода жінка та діти”, – таке повідомлення поступило сьогодні зранку о 9.18 на лінію «103». Фельдшер центральної оперативної диспетчерської миттєво передав виклик бригаді №1405 (фельдшер Томишинець, водій Юрій Хромей).

Допомога примчала на місце пригоди за три хвилини. Після огляду всіх учасників ДТП з’ясувалося, що водій легковика і з молодшою 3-річною донькою не постраждали. Але його 29-річна дружина і ще двоє дітей отримали травми: у жінки закрита черепно-мозкова травма та струс мозку, а у дівчинки та хлопчика (відповідно 9-ти років та 8-ми років) садни обличчя. Другий водій – учасник ДТП не отримав жодних ушкоджень.

Фельдшерка надала допомогу всім травмованим і транспортувала їх автівкою «швидкої» до Тячівської районної лікарні.

«103» нагадує: будьте уважні за кермом, особливо в ранішній та нічній час доби – через мінливі зміни погоди часто асфальт на шляхах вкривається тонким шаром льоду, який називають «чорним льодом». Його підступність у тому, що зовні дорога виглядає абсолютно безпечною, однак автомобіль може стати некерованим навіть на невеликих швидкостях… Так як це сталося у цій ДТП. На щастя, всі учасники пригоди живі і їхньому життю нічого не загрожує.

Довідково: Чорний лід часто з’являється на дорогах, коли температура повітря вдень трохи вище нуля, повітря вологе, йде дощ або мряка, а ввечері температура опускається трохи нижче нульової позначки. Через підвищену вологість дрібні частинки води осідають на дорогу і утворюють тоненьку водяну плівку. При зниженні температури вона перетворюється на крижану. Причому градусник може показувати плюсову температуру, а на дорожньому покритті вона буде нижчою за нуль.

Про це інформує 103 Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах