111472
09:17 17.082022

Ужгородця, який зберігав понад півсотні згортків канабісу, взяли під варту

Події 1909

За доводами прокурора Закарпатської обласної прокуратури 41-річного ужгородця взято під варту за підозрою у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України). Водночас суд визначив для нього максимально можливий у цьому випадку розмір застави – понад 198 тис. грн.

Встановлено, що підозрюваний раніше незаконно придбав і зберігав за місцем свого проживання особливо небезпечний наркотик – канабіс. Він вже був розфасований у більш ніж півсотні згортків фольги та готовий до подальшого збуту клієнтам. Усе це правоохоронці виявили під час проведення санкціонованого обшуку житла чоловіка в Ужгороді.

Крім того, у помешканні знаходилися шприци зі схожою на метамфетамін речовиною всередині. Її скеровано для проведення відповідної експертизи. На місці події виявили й готівкові кошти, що могли бути одержані протиправним шляхом, адже встановлено, що підозрюваний чоловік офіційно ніде не працює.

Усі обставини злочину встановлюють у ході досудового розслідування, яке здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах