22:25 16.082022

На Рахівщині підліток знущався з тварини, стріляючи в неї з пневматичної рушниці

Події 2386

Співробітники Рахівського районного відділу поліції притягнули до відповідальності батьків 12-річної дитини, яка знущалася з тварини. Крім цього, наразі правоохоронці перевіряють, чому в малолітнього був доступ до пневматичної рушниці.

Сьогодні, 16 серпня, під час моніторингу Інтернету, у одній із соцмереж поліцейські виявили відео, на якому зафіксовано, як дитина з предмету, схожого на рушницю, стріляє в тварину.

Дану подію працівники поліції одразу зареєстрували та розпочали перевірку.

Поліцейський офіцер громади Рахівщини швидко встановив особу хлопця, що був на відео, та відправився до нього додому. В результаті було встановлено, що 12-річний школяр справді здійснював постріли з пневматичної рушниці у кота. За таку поведінку малолітньої дитини поліцейські притягнули до відповідальності батьків. На останніх за неналежне виховання складено адміністративний протокол. З родиною і надалі працюватиме ювенальна поліція, для того, щоб не допустити подібних випадків у майбутньому. Окрім цього, в ході перевірки буде встановлюватися, яким чином в руки 12-річного хлопця потрапила пневматична рушниця. Цьому факту буде надана окрема правова оцінка.

Поліція нагадує дорослим про необхідність вчасного реагування на будь-які прояви агресії та жорстокості у дітей, особливо в час війни. В разі потреби звертайтеся за допомогою до спеціалістів, у тому числі і до співробітників ювенальної поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах