110717
17:42 30.072022

У Виноградові прокуратура оскаржила м’якість запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні замаху на вбивство сусіда

Події 2196

Прокурор Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури, не погоджуючись із рішенням слідчого судді щодо запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України), вніс апеляційну скаргу. У ній сторона обвинувачення наполягає на необхідності взяття під варту підозрюваного, якому суд визначив більш м’який запобіжний захід – домашній арешт.

Йдеться про подію, що трапилася минулого тижня в м. Виноградів. Пізно ввечері місцевий житель, перебуваючи на території свого помешкання, розпочав сварку з сусідом. У ході цього чоловік виніс із будинку кухонний ніж і наніс потерпілому кілька ударів в обличчя, шию та грудну клітку. Встановлено, що підозрюваний у цей момент знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Сусіда нападника госпіталізували до Виноградівської районної лікарні, де йому своєчасно надали необхідну медичну допомогу.

Триває подальше розслідування злочину, яке здійснюють слідчі поліції Берегівщини.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах