110604
08:45 28.072022

10 років за ґратами за вбивство знайомого – вирок суду мешканцю Мукачівщини

Події 1719

За публічного обвинувачення Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури мешканця Мукачівщини засуджено до позбавлення волі на 10 років за умисне вбивство знайомого (ч. 1 ст. 115 КК України).

Подія, про яку йдеться, трапилася у с. Неліпино у грудні 2020-го, саме напередодні Нового року. Як встановлено під час досудового розслідування та підтверджено в ході судового розгляду, між обвинуваченим і потерпілим розгорівся конфлікт на ґрунті ревнощів. Чоловік, який перебував напідпитку, наніс знайомому удар кишеньковим ножем у живіт. Поранений намагався втекти з місця події, однак нападник наздогнав його за межами подвір’я і наніс ще кілька ножових поранень у шию та грудну клітку.

Сусіди, що стали свідками конфлікту, викликали на місце пригоди медиків, однак чоловіка врятувати не вдалося – він помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Набрання вказаним вироком законної сили очікується, до цього обвинувачений знаходитиметься під вартою.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах