109791
13:20 7.072022

В Ужгороді агресивний чоловік розбив вікно та двері аптеки

Події 2409

5 липня, близько 21-ї години, інспекторам надійшов виклик про пошкодження майна. Подія трапилася на вулиці Корятовича, в Ужгороді.

Оперативно прибувши на місце події, патрульні встановили, що невідомий чоловік поводився неадекватно та агресивно, а тоді розбив вікно та двері в аптеці.

Порушник перебував неподалік, тому інспектори підійшли до нього та розпитали про подію. Громадянин зізнався, що він дійсно розбив вікно та двері в аптеці, але причини своїх дій не пояснив.

Окрім того, поліцейські встановили, що порушник розшукується Ужгородським районним відділенням поліції за схожі порушення.

Охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Про це повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

Патрульні виявили чоловіка, який розбив вікно та двері в аптеці 5 липня, близько 21-ї години, інспекторам надійшов виклик про пошкодження майна. Подія трапилася на вулиці Корятовича, в Ужгороді. Оперативно прибувши на місце події, патрульні встановили, що невідомий чоловік поводився неадекватно та агресивно, а тоді розбив вікно та двері в аптеці. Порушник перебував неподалік, тому інспектори підійшли до нього та розпитали про подію. Громадянин зізнався, що він дійсно розбив вікно та двері в аптеці, але причини своїх дій не пояснив. Окрім того, поліцейські встановили, що порушник розшукується Ужгородським районним відділенням поліції за схожі порушення. Охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Не порушуйте закону!

Опубликовано Патрульна поліція Закарпатської області Среда, 6 июля 2022 г.
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах