109603
16:13 2.072022

На Закарпатті директора товариства судитимуть за заволодіння майже 921 тис. грн на будівництві амбулаторії

Події 3133

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора товариства за фактом заволодіння майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, підрядник займався будівництвом амбулаторії загальної практики сімейної медицини в одному з населених пунктів Тур’є-Реметівської громади. Загальна вартість проєкту становила 6,1 млн грн. При цьому обвинувачений вніс недостовірні відомості щодо вартості виконаних робіт і здійснені витрати у ряд офіційних документів. Таким чином директор товариства заволодів майже 921 тис. грн, завдавши шкоду територіальній громаді на цю суму.

Досудове розслідування здійснювали слідчі ГУНП в Закарпатській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Нацполіції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах