109551
12:24 1.072022

Двоє мукачівців, у яких знайшли метамфетамін і боєприпаси, перебуватимуть під вартою

Події 1775

За принципової позиції Мукачівської окружної прокуратури двох мешканців районного центру взято під варту з можливістю внесення застави. Це 496 тис. грн для 24-річного чоловіка, якого підозрюють у незаконному збуті психотропів і їх зберіганні в особливо великих розмірах, а також у незаконному зберіганні боєприпасів (ч. 1 ст. 307, ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України). Розмір застави для іншого, 23-річного фігуранта – 198 тис. грн. Особі повідомлено про підозру у незаконному зберіганні психотропів з метою збуту (ч. 1 ст. 307 КК України).

Чоловіки давно перебували в полі зору правоохоронців. Минулого тижня проведено санкціоновані обшуки, під час яких у громадян виявили пакунки з попередньо розфасованим метамфетаміном і електронні ваги.

До цього встановлено факт збуту 24-річним мукачівцем психотропної речовини. Крім того, при обшуку його автомобіля знайдено і предмет, схожий на гранату Ф-1 та запал до неї, які скеровані на відповідну експертизу. Також у транспортному засобі чоловіка знаходилися речовини, схожі на наркотичні, набір одноразових шприців, зіп-пакети, грошові кошти в сумі понад 215 тис. грн і банківські картки.

У квартирі іншого підозрюваного також виявили більше десятка згортків фольги із кристалічною речовиною, мобільні телефони та грошові кошти.

Триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Мукачівського райуправління поліції.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах