109526
08:45 1.072022

На Закарпатті затримали підозрюваного у пограбуванні підприємця з Мукачева

Події 2828

Співробітники Мукачівського районного управління поліції спільно з оперативниками карного розшуку Головного управління поліції розкрили майновий злочин, скоєний щодо мукачівського підприємця.

Подія мала місце 22 червня цього року. Тоді по вулиці Івана Парканія в Мукачеві невідомий чоловік силою відібрав від потерпілого сумку з грошовими коштами в сумі 11 650 Євро та 1000 доларів. Окрім цього у сумці знаходилися і ювелірні вироби.

Провівши ряд оперативних заходів працівникам поліції вдалося встановити особу підозрюваного – ним виявився 31-річний житель райцентру.

За силової підтримки спецпризначенців РПОП, сьогодні, 30 червня, фігуранта було затримано за місцем його проживання.

Слідчі Мукачівського районного управління поліції вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Також суд вже розглянув клопотання слідчого та обрав для підозрюваного запобіжний захід у виляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування продовжуються, оскільки у правоохоронців є оперативна інформація, що у затриманого могли бути спільники.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах