109297
15:36 24.062022

В Ужгороді водій скоїв ДТП на парковці

Події 6777

Вчора, близько 22-ї години інспектори отримали виклик про ДТП на вулиці Гленца, в Ужгороді. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що невідомий чоловік, керуючи автівкою BMW та здійснюючи рух заднім ходом, зіткнувся із автомобілями Volkswagen та Hyundai, а тоді поїхав у невідомому напрямку.

Впродовж ночі патрульні зафіксували 3 ДТП з нетверезими водіями, про одне із них детальніше? Вчора, близько 22-ї години інспектори отримали виклик про ДТП на вулиці Гленца, в Ужгороді. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що невідомий чоловік, керуючи автівкою BMW та здійснюючи рух заднім ходом, зіткнувся із автомобілями Volkswagen та Hyundai, а тоді поїхав у невідомому напрямку. Охоронці порядку помітили, що на одному із будинків встановлені камери відеоспостереження. Переглянувши записи з них, поліцейські встановили номерний знак автомобіля, водій якого вчинив ДТП та передали його в орієнтування. Згодом патрульні розшукали потрібне авто та керманича. Під час спілкування охоронці порядку помітили у водія ознаки алкогольного сп‘яніння. Чоловік зізнався, що вчинив автопригоду, а після цього дійсно вживав алкоголь. На порушника інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю). Загальна сума штрафів становить 38 250 гривень. Будьте відповідальними та пам‘ятайте, що алкоголь та кермо — несумісні!

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Пʼятниця, 24 червня 2022 р.

Охоронці порядку помітили, що на одному із будинків встановлені камери відеоспостереження. Переглянувши записи з них, поліцейські встановили номерний знак автомобіля, водій якого вчинив ДТП та передали його в орієнтування.

Згодом патрульні розшукали потрібне авто та керманича. Під час спілкування охоронці порядку помітили у водія ознаки алкогольного сп‘яніння. Чоловік зізнався, що вчинив автопригоду, а після цього дійсно вживав алкоголь.

На порушника інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю).

Загальна сума штрафів становить 38 250 гривень.

Про це інформує Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах