109125
10:53 21.062022

На Закарпатті затримали «вора в законі» на прізвисько «Вася Ушатий»

Події 4154

У Закарпатській області виявили особу, до якої рішенням РНБО були застосовані персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи.

Протидія оргзлочинності: на Закарпатті затримали «вора в законі» на прізвисько «Вася Ушатий»

Протидія оргзлочинності: на Закарпатті затримали «вора в законі» на прізвисько «Вася Ушатий» Співробітники Департаменту проводять системну роботу з протидії організованій злочинності, притягнення лідерів злочинного світу – «ворів у законі» та представників криміналітету - до відповідальності. Крім того, продовжують заходи з виявлення осіб, до яких рішенням РНБО були застосовані персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи. Оперативники встановили місце перебування «вора в законі» на прізвисько «Вася Ушатий». Він має чималий кримінальний досвід та є лідером організованого злочинного угруповання, яке «спеціалізується» на розбійних нападах, вимаганнях, пограбуваннях, рекеті, квартирних крадіжках. З метою унеможливлення поширення «вором в законі» злочинного впливу поліцейські провели заходи для його затримання. Відтак 18 червня на території Закарпатської області «авторитета» затримали. Вік дозволяє йому захищати країну, тож його «організаторські здібності» могли б стати у нагоді на фронті. Нагадаємо: у Кіровоградській області затримали розшукуваного «вора в законі» на прізвисько «Армен Хохол». Суд взяв його під варту без права внесення застави. Національна поліція України МВС України #ДСР #поліція #новини

Опубліковано Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України Понеділок, 20 червня 2022 р.

Оперативники встановили місце перебування «вора в законі» на прізвисько «Вася Ушатий». Він має чималий кримінальний досвід та є лідером організованого злочинного угруповання, яке «спеціалізується» на розбійних нападах, вимаганнях, пограбуваннях, рекеті, квартирних крадіжках.

З метою унеможливлення поширення «вором в законі» злочинного впливу поліцейські провели заходи для його затримання. Відтак 18 червня на території Закарпатської області «авторитета» затримали.

Вік дозволяє йому захищати країну, тож його «організаторські здібності» могли б стати у нагоді на фронті.

Про це інформує Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах