108869
20:20 15.062022

На базі Кінологічного центру в Ужгороді щодня тренують службових собак

Події 2262

Сьогодні очільник краю Віктор Микита відвідав Кінологічний центр ГУНП в Закарпатській області, де зараз проходять планові тренування службові собаки. 

«Це унікальна база, яка відповідає усім сучасним вимогам та забезпечує підготовку чотирилапих до виконання найскладніших завдань у складі бойових груп спецпризначенців», — зауважив Віктор Микита.

За його словами, кінологи щоденно проводять з собаками тренування, на яких вдосконалюють практичні навички залежно від напрямку роботи, відпрацьовують команди загального та спеціального курсів дресирування. Підготовка відбувається на базі Кінологічного центру або в потенційних місцях несення служби з великим скупченням людей.

«Нещодавно разом з колегами придбали для окремих собак спеціальне тактичне екіпірування, котре дає тварині можливість працювати в умовах ведення вогню та задимлення місцевості, — зауважив Віктор Микита. — Рівень професійної підготовки вражає. Стає одразу зрозумілим, що сьогодні завдання для бойових службових собак можуть виконати лише ті чотирилапі, які мають найвищий рівень підготовки, і це рятує життя бійцям».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах