108731
10:51 13.062022

На Хустщині п’яний водій скоїв наїзд на пішохода на польовій дорозі

Події 3543

У селі Іза Хустського району водій у стані алкогольного сп’яніння наїхав на пішохода. Із численними травмами потерпілого госпіталізували. Водія поліцейські затримали в процесуальному порядку. У справі триває слідство.

Вчора, 12 червня, о 20:26, на лінію «102»надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Іза, що на Хустщині.

Поліцейські встановили, що автомобільна аварія трапилася на польовій дорозі поблизу лісу. Як з’ясували співробітники поліції, водій траспортного засобу «Ford Mondeo» — 39-річний місцевий житель, рухаючись в напрямку центральної дороги, здійснив наїзд на пішохода. Чоловік саме стояв при дорозі.

Внаслідок ДТП 52-річний односелець водія отримав численні травми. Потерпілого госпіталізували до Хустської центральної лікарні.

Самого ж водія затримали в порядку статті 208 КПК України. Відповідно до результатів медосвідчення, чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. В його крові виявили 1,8 проміле алкоголю. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом слідчі Хустського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Відповідно до санкції статті, чоловікові загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах