108688
14:04 11.062022

У Мукачеві місцевий житель викрав комп’ютерну техніку з навчального закладу

Події 1867

Співробітники кримінальної поліції викрили на злочині раніше неодноразово судимого 30-річного мукачівця. Останній викрав комп’ютерну техніку з місцевої школи. За вчинення крадіжки фігуранту загрожує до 8 років ув’язнення.

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського районного управління оперативно розкрили крадіжку з місцевого навчального закладу. Про подію в поліцію повідомив директор школи. Чоловік розповів, що з одного із навчальних кабінетів зникли три ноутбуки.

Поліцейські опрацювали місце злочину та прилеглу територію, опитали можливих свідків та переглянули відео з камер спостереження. В результаті оперативники встановили та відшукали особу, причетну до крадіжки – 30-річного раніше неодноразово судимого мукачівця.

У нього поліцейські вилучили три викрадені ноутбуки та повернуть їх навчальному закладу.

Відомо, що зловмисник підозрюється у вчиненні ще однієї крадіжки в обласному центрі та був відпущений з-під варти, внісши грошову заставу у розмірі 75 тисяч гривень.

Слідчі кваліфікували дії затриманого за ч. 4 ст. 185 Кримінального колексу України, тобто Крадіжка, скоєна у період воєнного стану). Досудове розслідування у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах