108601
14:24 9.062022

В Ужгороді зловмисник намагався обікрасти підсобне приміщення місцевого жителя

Події 4564

Вчора, 8 червня, близько 4-ої години ранку до поліції зателефонував ужгородець, який повідомив, що біля його підсобного приміщення чутно підозрілі звуки. Чоловік підозрює, що його намагаються обікрасти.

За викликом одразу прибули співробітники поліції, які з’ясували, що невідома особа демонтувала скло на одному з підсобних приміщень по вулиці Довженка, що належить заявнику. Всередині були розкидані речі та зник велосипед і блок з енергетичними напоями.

В той час, поки слідчо-оперативна група опрацьовувала місце події, працівники кримінальної поліції обійшли прилеглу територію, де в кущах неподалік виявили викрадені речі потерпілого. Трохи далі поліцейські наздогнали і самого крадія – 36-річного раніше судимого за майнові злочини ужгородця.

З’ясувалося, що викрадені речі фігурант сховав та планував пізніше за ними повернутися, а сам намагався втекти.

Правоохоронці вилучили у нього прилад для прорізування скла, яким ймовірно він і скористався для проникнення в чуже приміщення.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 КПК України. Його дії слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто Замах на крадіжку, вчинену в умовах воєнного часу. Йому вже повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. У справі триває досудове розслідування.

Викрадені речі буде повернуто потерпілому.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах