108524
14:04 8.062022

На Ужгородщині племінник вбив свого дядька бензопилою

Події 2386

Вчора, 7 червня, о 22:33 до поліції звернувся медик швидкої допомоги. Чоловік розповів, що у селі Барвінок, під час виїзду на виклик, вони виявили тіло чоловіка з явними ознаками насильницької смерті.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та кінологи. Поліцейські встановили, що того вечора, близько 22:00 на подвір’ї 51-річного місцевого мешканця між ним та його племінником виник конфлікт. Відомо також, що чоловіки проживали за одною адресою та на момент сварки перебували в стані алкогольного сп’яніння.

У ході словесної перепалки 39-річний племінник наніс своєму дядькові кілька ударів бензопилою. Сестра потерпілого одразу ж викликала швидку, проте від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Зловмисника поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За цим фактом слідчі поліції Ужгородщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах