108518
12:38 8.062022

Жителя Хуста засуджено до 9 років ув’язнення за умисне вбивство знайомого

Події 2338

За доводами прокурора Хустської окружної прокуратури місцевого жителя засуджено до 9 років ув’язнення за умисне вбивство знайомого (ч. 1 ст. 115 КК України). Наразі закарпатець знаходиться під вартою.

Йдеться про подію, що трапилася в березні минулого року, у квартирі обвинуваченого в Хусті. Прокурор у судовому засіданні довів, що чоловік під дією алкоголю поконфліктував зі знайомим. Під час суперечки він наніс потерпілому кілька ударів по голові, а коли той впав на підлогу – продовжив бити чоловіка по голові й тілу. Крім того, наніс гостеві і кілька порізів у ділянку шиї. Після цього залишив останнього лежати посеред кімнати, зв’язавши йому руки та ноги.

Попри те, що обвинувачений не визнав свою вину та в судовому засіданні наполягав, що події того вечора не пам’ятає, суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі. Крім того, вину особи підтверджують і ряд зібраних у ході досудового розслідування доказів і висновки проведених експертиз. Вступ вироку в законну силу очікується.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах