108296
11:28 2.062022

У Мукачеві патрульні допомогли літній жінці, яка впала з велосипеда та втратила свідомість

Події 2825

Подія трапилася 31 травня, близько 21-ї години. Під час патрулювання вулиці Ярослава Мудрого, в Мукачеві інспектори помітили жінку, яка раптом впала з велосипеда.

Поліцейські миттєво підбігли до неї, оглянули та поклали у зручне становище. Невдовзі жінка прийшла до тями і патрульні дали їй попити води. Не гаючи часу, інспектори викликали медиків на місце події та весь час розмовляли із громадянкою, щоб контролювати її стан.

Патрульні допомогли літній жінці, яка впала з велосипеда та втратила свідомість Подія трапилася 31 травня, близько 21-ї години. Під час патрулювання вулиці Ярослава Мудрого, в Мукачеві інспектори помітили жінку, яка раптом впала з велосипеда. Поліцейські миттєво підбігли до неї, оглянули та поклали у зручне становище. Невдовзі жінка прийшла до тями і патрульні дали їй попити води. Не гаючи часу, інспектори викликали медиків на місце події та весь час розмовляли із громадянкою, щоб контролювати її стан. Згодом на місце події приїхали медики і охоронці порядку передали їм жінку. Дякуємо патрульним Руслану Кушвасі та Мирославі Гапак за оперативність та злагодженість дій! Будьте чуйними одне до одного!

Опубликовано Патрульна поліція Закарпатської області Четверг, 2 июня 2022 г.

Згодом на місце події приїхали медики і охоронці порядку передали їм жінку.

Про це інформує патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах