20:41 30.052022

У Мукачеві двох чоловіків, підозрюваних у серії грабежів, взято під варту без застави

Події 2274

За доводами прокурора Мукачівської окружної прокуратури двох чоловіків із Харківщини взято під варту за підозрою у скоєнні серії грабежів в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України). Можливість внесення застави для них виключена.

Слідством встановлено, що чоловіки тимчасово проживали на Закарпатті та протягом травня систематично відкрито викрадали чуже майно. В Мукачеві серед білого дня вони зухвало нападали на перехожих жінок посеред вулиці чи в громадських місцях, відбирали золоті прикраси – переважно ланцюжки – та втікали з місця події. Зафіксовано щонайменше три такі випадки. Обоє фігурантів вже судимі раніше.

Наразі досудове розслідування триває. Його здійснює Мукачівське райуправління поліції. За вказаний злочин законодавством передбачене покарання у виді ув’язнення на строк від 7 до 10 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах