108110
11:42 30.052022

На Берегівщині ображений зауваженнями чоловік здійснив кілька пострілів у повітря

Події 2270

Слідчі Берегівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у селі Великі Береги. Зловмисника, який стріляв у повітря з небойового пістолета, затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому загрожує до семи років ув’язнення.

Вчора, 29 травня, близько 17:10 до поліції звернувся представник територіальної оборони Берегівського району. Чоловік повідомив, що зупинив порушника, який поводить себе неадекватно та встиг здійснити кілька пострілів у повітря.

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група та працівники групи реагування патрульної поліції, які встановили попередні обставини події. Відомо, що 38-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почав нецензурно висловлюватися на вулиці. Коли отримав зауваження від перехожого, порушник дістав з кишені пістолет «Флобер» та здійснив кілька пострілів у повітря.

Зупинили неправомірні дії зловмисника представники місцевого підрозділу територіальної оборони. Працівники поліції, які працювали на місці події, помістили фігуранта до ізолятора тимчасового тримання та відкрили за цим фактом кримінальне провадження.

Кваліфікували дії затриманого за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто Хуліганство.

Правоохоронці вилучили пістолет та скерують його експерту для дослідження.

За скоєне 38-річному фігурантові загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах