107971
11:58 27.052022

На Виноградівщині у ДТП загинув водій мотоцикла та травмувався його пасажир

Події 3741

Слідчі поліції Виноградова встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним наслідком у селі Велика Паладь. У справі розпочато досудове розслідування, в ході якого буде встановлено усі об’єктивні обставини аварії.

Вчора, 26 травня, близько 17:30 на лінію «102» надійшло повідомлення від працівника сектору реагування патрульної поліції про те, що під час патрулювання він виявив факт ДТП з потерпілими у селі Велика Паладь неподалік Виноградова.

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої попередньо встановили, що 33-річний водій мотоцикла «BMW» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з бетонним містком. Внаслідок удару мотоцикл відкинуло до огорожі будинку місцевого жителя.

Від отриманих травм на місці аварії загинув водій мотоцикла, а його 24-річний пасажир, житель села Велика Паладь, госпіталізований до лікарні.

За цим фактом слідчі Головного управління поліції в Закарпатській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мотоцикл з місця події вилучили та помістили на арештмайданчик.

У справі буде призначено ряд експертиз, за висновками яких слідчі зможуть встановити об’єктивні обставини аварії.

Досудове розслідування триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах