107796
11:51 24.052022

На Хустщині виявили вантажівку з незаконною деревиною, і підробленими документами

Події 2123

Дізнавачі Хустського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за фактом підробки документів на деревину. Транспортний засіб разом з вантажем працівники поліції вилучили. У справі триває слідство

Вчора, 23 травня, під час патрулювання у селі Горінчево поліцейські зупинили для перевірки транспортний засіб «ЗІЛ-131» завантажений свіжозрубаною деревиною.

Ретельно оглянувши вантаж, правоохоронці з’ясували, що з лісопосадки 32-річний водій намагався вивезти 5 кубометрів деревини породи «бук», яка не була промаркована відповідно до встановлених вимог. Окрім цього, чоловік не зміг пояснити походження вантажу та не надав документів, які б підтверджували законність її перевезення.

Правоохоронці викликали на місце події для документування слідчо-оперативну групу. В той час водієві привезли нібито дозвільні документи, при огляді яких дізнавачі поліції виявили явні ознаки підробки.

В результаті, транспортний засіб разом з деревиною та товаро-транспортні накладні поліцейські вилучили для проведення необхідних експертиз. За фактом підроблення чи використання підроблених документів відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України.

У ході досудового слідства поліцейські встановлюватимуть всіх причетних до злочину. Слідство триває.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах