107563
11:41 19.052022

На Хустщині розшукали тіло чоловіка, який під час ДТП з’їхав на автомобілі у річку Тиса

Події 3309

Слідчі Рахівського районного відділу поліції розслідують справу, щодо загибелі водія автомобіля, який потрапив в ДТП наприкінці квітня. Тіло чоловіка вчора виявили у межах Хустського району. Наразі у справі призначено експертні дослідження.

Вчора, 18 травня, до поліції Закарпаття надійшло повідомлення від жителя села Крива Хустського району. Заявник повідомив, що під час ранкової прогулянки, під мостом у селі Крива виявив тіло чоловіка без ознак життя.

За викликом оперативно прибули поліцейські, які встановили особу загиблого. Ним виявився 73-річний житель села Верхнє Водяне, якого розшукували з 25 квітня.

Того дня, рухаючись на автомобілі «Mitsubishі L200», у селі Луг Рахівського району пенсіонер з невідомих причин втратив можливість керування, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21099».

Від удару іномарку відкинуло з проїзної частини в річку Тиса, після чого віднесло течією. Весь цей час тривали пошуки зниклого чоловіка, до яких залучали і співробітників ДСНС.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Паралельно провадження відкрили і за фактом зникнення 73-річного водія.

Наразі у справі призначено необхідні експертизи. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах