107542
14:52 18.052022

В Іршаві чоловік викрав припаркований біля церкви велосипед

Події 2976

У селі Ільниця, що поблизу Іршави, місцева мешканка припаркувала свій велосипед на одній із вулиць та за кілька годин виявила, що його вкрали. Працівники поліції оперативно розшукали зловмисника, причетного до крадіжки, а двоколісний транспортний засіб повернули потерпілій. За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Днями до поліцейських Іршави звернулася 51-річна жителька сусіднього села Ільниця. Заявниця розповіла, що кілька годин тому залишила свій велосипед поблизу місцевої церкви та відійшла ненадовго. Коли жінка повернулася, зрозуміла, що її двоколісний транспортний засіб вкрали.

Оперативникам поліції вдалося швидко розкрити злочин. Поспілкувавшись із місцевими мешканцями, опитавши можливих свідків події, поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 46-річний житель села Осій.

Поліцейські швидко розшукали зловмисника та з’ясували, що викрадений велосипед чоловік заховав у покинутій будівлі свого села. Транспортний засіб працівники поліції вилучили та повернуть потерпілій.

За цим фактом слідчі поліції Іршави відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України. За крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Про це повідомля відділ комунікації поліції Закарпаття

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах