107527
12:20 18.052022

В Іршаві викрали дитячий візочок

Події 1832

Співробітники поліції Іршави відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки дитячого візочка. Причетного до злочину встановили та затримали, зараз він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Слідство у справі триває.

Вчора, 17 травня, до поліції звернулася жителька Іршави, яка повідомила про викрадення дитячого візочка її сина. Потерпіла розповіла, що ненадовго залишила візок біля під’їзду свого будинку та відійшла з дитиною на дитячу площадку. В цей час зловмисник непомітно підійшов та здійснив крадіжку.

Поспілкувавшись із заявницею співробітники кримінальної поліції почали пошуки крадія. В результаті, його вдалося затримати «за гарячими слідами». Причетним до крадіжки виявився 38-річний житель села Собатино. Поліцейські вилучили у фігуранта викрадений дитячий візочок та вже повернули його маленькому власнику та його мамі.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Підозрюваного у вказаному злочині правоохоронці помістили до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває досудове розслідування.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах