107431
12:30 16.052022

На Закарпатті з будинку пенсіонера викрали 170 тисяч гривень

Події 2416

Співробітники Берегівського районного відділу поліції розкрили крадіжку, що трапилася в селі Бадалово. У співпраці з колегами з поліції Київської області причетних до злочину вдалося затримати. Обом вже повідомлено про підозру та взято під варту. Слідство у справі триває.

У четвер, 12 травня, до поліції звернувся мешканець села Бадалово Берегівського району. Старший чоловік повідомив, що з його будинку зникли 170 тисяч гривень.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції провели всі необхідні першочергові слідчі дії. В результаті, однією з версій стала та, за якою до крадіжки причетні двоє жителів Київської області. Чоловіки останнім часом винаймали житло у потерпілого, а перед від’їздом викрали всі зберігання пенсіонера.

Провівши ряд оперативних заходів оперативники Берегівського районного відділу поліції встановили місце знаходження зловмисників. З’ясувалося, що вони вже встигли повернутися додому в Броварський район. Вказану інформацію було передано колегам з ГУНП в Київській області, які оперативно затримали 51-річного та 49-річного підозрюваних. Останніх вже транспортували на Закарпаття.

Дану подію слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Затриманим вже повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обом зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах