107403
11:53 15.052022

Оперативна інформація щодо подій та пожеж на Закарпатті

Події 7312

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на ?:?? ?? квітня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено ? виїздів, з яких один – хибний.

Щодо обстановки з пожежами:

??.??.???? о 12:10 загорання напівпричепа марки «Kogel SN24» вантажного автомобіля марки «Mercedes-Benz» 2007 року випуску за адресою: м. Мукачево, вул. Дорошенка. Пожежею знищено 4 піддони деревного вугілля та пошкоджено тент напівпричепа. На гасіння залучалась дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

??.??.???? о 12:40 пожежа в надвірній споруді за адресою: м. Ужгород, вул. Фучика. Пожежею знищено сміття на площі 1 кв.м. На гасіння залучалась дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

??.??.???? о 14:20 надійшла заява про пожежу в житловому будинку, яка виникла 14.05.2022 близько 14:00 за адресою: Рахівський район, Богданська ТГ, с. Луги. Пожежею пошкоджено речі домашнього вжитку. Підрозділи ДСНС не залучалися.

??.??.???? о 17:36 загорання сухої трави та чагарників на відкритій території за адресою: Ужгородський район, Баранинська ТГ, с. Руські Комаровці. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,2 Га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 5-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Середнє.

Інформує ДСНС Закарпаття

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах