107369
13:24 13.052022

Двох неповнолітніх мешканців Рахова знайшли аж у Тернополі

Події 3506

На Закарпатті співробітники Рахівського районного відділу поліції швидко встановили місцезнаходження 13-літньої дівчини та 15-річного хлопця. Як з’ясували поліцейські, неповнолітні виїхали до Тернополя. Хлопця та дівчину повернули додому. Наразі з підлітками та їх сім’ями працюють ювенальні поліцейські.

Вчора, 12 травня, за допомогою до поліцейських звернулася мешканка міста Рахів. Розгублена жінка повідомила, що її 13-літня донька зранку вийшла з дому і вже кілька годин не повертається. Усі намагання матері сконтактувати з дитиною виявилися марними, адже мобільний телефон доньки був вимкнений.

Отримавши необхідну інформацію та склавши орієнтування, поліцейські одразу розпочали пошуки дівчинки.

Спочатку співробітникам поліції вдалося з’ясувати, що схожа за описом дівчина разом зі своїм 15-річним другом кілька годин тому знаходилися на території місцевого вокзалу. Відтак поліцейські прослідкували можливий маршрут пересування підлітків, і в результаті — розшукали їх у місті Тернопіль, де проживають родичі хлопця.

Наразі двоє неповнолітніх рахівчан повернуті додому. З ними та їхніми батьками спілкуються інспектори ювенальної поліції. Правоохоронці роз’яснили дітям неприпустимість подібної поведінки та вивчають психологічну атмосферу в їхніх родинах.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах