107324
08:45 13.052022

На Ужгородщині затримали чоловіка, який поводив себе неадекватно та побив жінку

Події 2714

Вчора, 12 травня близько 13-ї години інспектори отримали повідомлення про те, що потрібна підмога поліцейському офіцеру громади у селі Баранинці, поблизу Ужгорода.

Прибувши на місце події, інспектори встановили, що чоловік наніс тілесні ушкодження своїй дружині та зачинився з нею в будинку.

Поліцейські намагалися поспілкуватися із чоловіком та заспокоїти його. Під час розмови громадянин поводив себе неадекватно, а згодом почав викидувати із вікон скляні пляшки в інспекторів.

Згодом у будинку почулися крики про допомогу, тому охоронці порядку вибили вхідні двері. Громадянина поліцейські одразу затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

В одній із кімнат патрульні виявили непритомну та травмовану жінку. Медики, які були на місці події, надали потерпілій допомогу та ушпиталювали.

Про це повідомляє патрульна поліція Закарпатської області.

Патрульні затримали чоловіка, який наніс тілесні ушкодження жінці Сьогодні близько 13-ї години інспектори отримали повідомлення про те, що потрібна підмога поліцейському офіцеру громади у селі Баранинці, поблизу Ужгорода. Прибувши на місце події, інспектори встановили, що чоловік наніс тілесні ушкодження своїй дружині та зачинився з нею в будинку. Поліцейські намагалися поспілкуватися із чоловіком та заспокоїти його. Під час розмови громадянин поводив себе неадекватно, а згодом почав викидувати із вікон скляні пляшки в інспекторів. Згодом у будинку почулися крики про допомогу, тому охоронці порядку вибили вхідні двері. Громадянина поліцейські одразу затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу. В одній із кімнат патрульні виявили непритомну та травмовану жінку. Медики, які були на місці події, надали потерпілій допомогу та шпиталювали.

Опубликовано Патрульна поліція Закарпатської області Четверг, 12 мая 2022 г.
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах