107321
20:46 12.052022

На Перечинщині за зґвалтування малолітньої місцевого жителя засудили до 11 років ув’язнення

Події 7624

За публічного обвинувачення Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури 37-річного мешканця с. Сімер засуджено до позбавлення волі на 11 років за зґвалтування малолітньої дівчинки (ч. 4 ст. 152 КК України).

Йдеться про подію, що трапилася у Сімері в серпні 2020 року. У судовому засіданні прокурор довів, що обвинувачений зґвалтував свою племінницю, з якою вони проживали в одному будинку. На той час дівчинці було 11 років. Вирвавшись від зловмисника, вона заховалася на горищі, де її виявила старша сестра, котра й повідомила про злочин правоохоронців.

Обвинувачений перебував під вартою без права внесення застави весь час, поки тривало слідство. Там він знаходитиметься і до вступу вироку в законну силу.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах