107009
13:18 5.052022

Під час обшуків у двох мукачівців вилучили зброю та наркотики

Події 2810

Заборонені предмети та речовини поліцейські виявили під час обшуків у двох жителів Мукачівського району. Усі речові докази слідчі направила для проведення експертизи. За фактами незаконного зберігання наркотиків та незаконного поводження зі зброєю відкрито кримінальні провадження.

Вчора, 4 травня, співробітники кримінальної поліції спільно зі слідчими Мукачівського районного управління поліції, за силової підтримки бійців Роти поліції особливого призначення, провели санкціоновані обшуки за місцем проживання двох мешканців Мукачівського району. За оперативною інформацією правоохоронців зловмисники причетні до наркозлочину.

У помешканні 39-річного жителя селища Кольчино поліцейські виявили та вилучили марихуану, електронні ваги та пристрої для вживання наркотиків.

У другого фігуранта поліцейські виявили три одиниці зброї та набої. 38-річний чоловік вже раніше був судимий за збут наркотиків.

Всі вилучені речові докази скеровано для проведення ескпертних досліджень.

За вказаними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне зберігання наркотичних засобів та незаконне поводження зі зброєю.

В рамках кримінальних проваджень поліцейські з’ясують походження заборонених предметів і речовин та мету їх зберігання. Досудове розслідування у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах