106834
13:41 2.052022

За торгівлю метамфетаміном жителя Ужгородщини засудили до 6 років ув'язнення

Події 2824

На підставі угоди про визнання винуватості, укладеної з прокурором Ужгородської окружної прокуратури, суд ухвалив вирок місцевому жителю за вчинення ряду злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів і психотропних речовин (ч.ч. 1,2 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України).

Під час досудового розслідування встановлено причетність чоловіка до розповсюдження заборонених речовин на території Ужгородського району. Вдалося задокументувати факти збуту ним метамфетаміну.

На початку лютого в с. Оноківці, під час однієї із таких зустрічей, ділка затримали правоохоронці. Тоді ж у помешканні обвинуваченого знайшли наркотики й психотропи, готові до подальшого продажу, а також прозорі пакетики для фасування цих речовин і готівкові кошти. На той момент чоловік відбував покарання з іспитовим строком за вчинення іншого правопорушення.

Суд ухвалив вирок щодо жителя Ужгородщини, призначивши йому покарання у виді 6 років 1 місяця позбавлення волі із конфіскацією усього належного майна. До вступу вироку в законну силу особа перебуватиме під вартою.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах