106724
20:41 29.042022

7 років і конфіскація майна – вирок суду жителю Мукачівщини за наркозлочини

Події 3858

За публічного обвинувачення Мукачівської окружної прокуратури мешканця району засуджено до 7 років ув’язнення із конфіскацією майна за вчинення правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307, ч. 2 ст. 315 КК України).

Під час слідства, а потім і судового розгляду встановлено, що чоловік займався розповсюдженням метамфетаміну за місцем свого проживання – у с. Страбичово. Зафіксовано кілька фактів збуту, вчинених закарпатцем. В одному з випадків перед безпосередньою реалізацією «товару» обвинувачений схилив покупця до спільного вживання психотропу. За місцем проживання чоловіка правоохоронці знайшли розфасований метамфетамін та електронні ваги для його зважування.

Попри те, що обвинувачений не визнав своєї вини у скоєному, суд ухвалив щодо нього вирок, вступ якого в законну силу очікується.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах