10:24 28.042022

У Сваляві внаслідок ДТП загинув 13-річний хлопчик

Події 3315

Учора, 27 квітня, близько 14-ої години до поліції надійшло повідомлення про наїзд автомобіля на дитину у місті Свалява Закарпатської області по вулиці Верховинській.

За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. На місці події слідчі та криміналісти встановили попередні обставини аварії. Відомо, що 34-річний мешканець села Голубине, керуючи автомобілем «Volkswagen Golf», допустив наїзд на 13-річного хлопчика. Останній за попередніми даними раптово вибіг на дорогу у невстановленому місці.

Водій одразу викликав на місце події швидку та поліцію, проте врятувати життя дитині медикам не вдалося. Від отриманих травм хлопчик помер у реанімаційному відділенні лікарні.

Працівники поліції освідчили водія – за кермом він перебував тверезий. Транспортний засіб вилучено та поміщено на арештмайданчик.

Слідчі Головного управління поліції області внесли за цим фактом відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У справі буде призначено ряд експертних досліджень, які допоможуть встановити всі об’єктивні обставини аварії. Досудове розслідування триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах