106629
12:22 27.042022

На Мукачівщині затримали підозрюваного у вбивстві жителя району

Події 3201

Працівники поліції затримали зловмисника, мешканця Мукачівського району, підозрюваного у вбивстві свого товариша. Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

Вчора, 26 квітня, близько 23-ої години до поліції надійшло повідомлення від жителя села Плоскановиця Мукачівського району про те, що він виявив мертвим свого односельця.

На місце події негайно прибули працівники слідчо-оперативної групи та експерти криміналісти.

Під час огляду тіла загиблого поліцейські виявили сліди насильницької смерті, а саме поріз у області грудної клітки.

Провівши слідчі дії правоохоронці встановили обставини, за яких потерпілий отримав тілесне ушкодження та особу кривдника.

З’ясувалося, що того вечора між загиблим і його родичем, які розпивали алкогольні напої, виник конфлікт, у ході якого 52-річний мешканець села Плоскановиця схопив ніж і завдав ним удар потерпілому у область грудей. Від отриманого поранення 57-річний чоловік помер.

Зловмисника затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство. За скоєне затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах