106476
10:25 23.042022

Жителька Берегівщини підозрюється у вбивстві своєї новонародженої дитини 

Події 6383

Слідчі Берегівського районного відділу поліції, за процесуального керівництва прокуратури, повідомили про підозру у вбивстві власної новонародженої дитини 39-річній жінці. Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу. Слідство у справі триває

Нещодавно до поліції надійшло повідомлення про виявлення на смітнику у Берегівському районі тіла немовляти.

За цим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження та провели ряд заходів, спрямованих на встановлення всіх обставин злочину та причетних до нього осіб. Зокрема було призначено судово-медичну експертизу, яка встановила причини смерті немовляти.

Наразі вже відомо, що до вбивства причетна мати дитини. Поліцейські встановили особу зловмисниці, нею виявилася 39-річна жителька Берегівського району. Остання ретельно приховувала від рідних вагітність та не перебувала на обліку в жодному медзакладі. Коли у неї почалися перейми, вона пішла до господарського приміщення, де і народила хлопчика.

Жінка заподіяла новонародженому малюку несумісні з життям травми, а в подальшому загорнула тіло дитини до простирадла та віднесла на місцевий смітник.

Слідчі поліції повідомили фігурантці про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 117 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини. Зараз вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу.

Правоохоронці готують всі необхідні матеріали для скерування матеріалів кримінального провадження до суду, який визначатиме підозрюваній покарання за скоєне, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах