106396
11:33 21.042022

На Ужгородщині обікрали будинок жителя села Соломоново

Події 3042

У селі Соломоново мешканець Чопа намагався обікрасти помешкання місцевого жителя. Дільничний офіцер поліції встановив та розшукав крадія. Останнього поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження.

Вчора, 20 квітня, до дільничного офіцера поліції Ужгородщини з повідомленням про злочин звернувся 56-річний чоловік із села Соломоново. Поліцейський з’ясував, що поки господаря не було вдома, з його помешкання намагалися викрасти побутову техніку, металеві вироби та будматеріали.

Опитавши можливих очевидців події поліцейські встановили, що місцеві жителі бачили, як невідомий чоловік намагається винести з будинку потерпілого велику кількість предметів. Зрозумівши, що його помітили, зловмисник покинув викрадені речі та втік.

Зібравши всю необхідну інформацію, дільничний офіцер швидко встановив особу крадія. Ним виявився 29-річний уродженець міста Чоп. Правоохоронець розшукав фігуранта та передав слідчим, які в порядку статті 208 КПК України помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Дії затриманого в поліції кваліфікували за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто замах на крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах