106312
11:29 19.042022

На Закарпатті викрали легковий автомобіль

Події 2835

Співробітники поліції Іршави оперативно встановили зловмисників, які причетні до незаконного заволодіння транспортним засобом свого односельця. Одного з фігурантів вже затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Пошуки його спільника тривають.

Вчора, 18 квітня, близько 7-ої години ранку до поліції із заявою про зникнення свого автомобіля звернувся 29-річний житель села Білки. Працівники поліції опитали потерпілого та розпочали розслідування.

Встановлено, що злочин було вчинено посеред ночі. На подвір’я заявника проникли двоє чоловіків, які виштовхали автомобіль «ВАЗ-2105» та поїхали з місця події.

Оперативники швидко встановили особи причетних до викрадення транспортного засобу. Ними виявилися 19-річний житель села Великі Ком’яти Берегівського району та 18-річний односелець потерпілого. Останнього вже розшукали та затримали, зараз він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Пошуки його спільника ще тривають.

Окрім цього поліцейські розшукали викрадений автомобіль, який зловмисники сховали неподалік одного з підприємств в селі Ільниця, що неподалік Іршави. Автівку після проведення всіх необхідних експертиз повернуть власнику.

Слідчі кваліфікували дії фігурантів за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції вказаної статті їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах