106180
14:13 15.042022

Підозрюваного жителя Великоберезнянщини взяли під варту за замах на убивство

Події 2722

За клопотанням, погодженим Великоберезнянським відділом Ужгородської окружної прокуратури, мешканцеві с. Стужиця обрано запобіжний захід за підозрою у вчиненні закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України). Його взято під варту з можливістю внесення 200 тис. грн застави.

Слідством встановлено, що кримінальне правопорушення вчинене цієї неділі ввечері. Під час застілля у підозрюваного та його товариша виник конфлікт, який переріс у бійку. Чоловіки вибили шибку у дверях, після чого закарпатець уламком скла намагався завдати потерпілому смертельних ударів у шию. Останньому вдалося втекти та викликати медиків, які підтвердили наявність у чоловіка колото-різаної рани.

Досудове розслідування, яке здійснюють слідчі відділення поліції № 2 Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області, триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах