106120
12:56 14.042022

Мукачівець викрав з будинку місцевої жительки гаманець та телефон

Події 2207

Поліцейські Мукачева розшукали та затримали раніше судимого місцевого жителя, який підозрюється у скоєнні крадіжки з помешкання мукачівки. Наразі фігурант перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. У справі триває слідство.

Вчора, 13 квітня, до поліції надійшло повідомлення від мукачівки, яка повідомила, що з її будинку невідомий викрав гаманець з грошима та мобільний телефон.

Прибувши за викликом поліцейські встановили, що орієнтовно о 16:20, в момент коли жінка відволіклася, до її подвір’я проник невідомий чоловік. Через незачинені двері зловмисник увійшов до будинку, звідки викрав гаманець з готівкою та мобільний телефон заявниці.

Поліцейські ретельно оглянули місце злочину та вилучили сліди, які залишив за собою крадій.

У ході пошукових заходів співробітники Мукачівського районного управління поліції «за гарячими слідами» затримали причетного до крадіжки.

Ним виявився 38-річний вже раніше судимий за аналогічні злочини мукачівець. У нього вилучили викрадений мобільний телефон та частково грошові кошти, які буде повернуто власниці.

Наразі фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували його дії за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах